Καλάθι αγορών

About Amamelis

Σε καλωσορίζω στην Amamelis!

Είμαι η Κική

Στόχος μου είναι να προωθώ ολιστική φροντίδα για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά, σε συνεργασία και αρμονία με τη φύση.

Πιστεύω μέσα από υγιείς πρακτικές ότι μπορούμε να ανακαλύψουμε το αίσθημα της ευεξίας στη καθημερινότητα μας. Έτσι είμαστε πιο χαρούμενοι καθώς φέρνουμε θετική ενέργεια στη ζωή μας.

Kiki Kaloudi / Amamelis

Η αγάπη μου για τη φύση και ιδιαίτερα για τα βότανα με οδήγησε στην Αρωματοθεραπεία και στην δημιουργία της Amamelis.

Στο εργαστήριο μου φτιάχνω μίγματα για θεραπευτική και καλλυντική χρήση, χρησιμοποιώντας αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά λάδια εξαιρετικής ποιότητας. Πιστεύω στη δύναμη που έχουν τα αιθέρια έλαια να εν-πνέουν γαλήνη, ηρεμία, εσωτερική δύναμη και υγεία, κι έτσι δημιουργώ προϊόντα δίχως την παραμικρή χρήση χημικών, συνθετικών αρωμάτων και συντηρητικών.

Μπορείς να τα βρείς εδώ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείς να με επισκευτείς. Διαθέτω επίσης μια μεγάλη γκάμα από αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά λάδια, όπου μπορείς να διαβάσεις για τις δράσεις και τις χρήσεις τους.

Διοργανώνω συχνά σεμινάρια και workshops πάνω στη πρακτική εφαρμογή της αρωματοθεραπείας στο σπίτι μας. 

Μπορείς να ξεκινήσεις στο blog όπου θα βρεις πολλά άρθρα με ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Για αρχή σου προτείνω να ξεκινήσεις ρίχνονατς μια ματιά στα παρακάτω άρθρα: