Καλάθι αγορών

Αιθέρια έλαια για πόνους περιόδου

Δημοσιεύτηκε από την Kiki Kaloudi στις
Αιθέρια έλαια για πόνους περιόδου

Οι πόνοι περιόδου ένα μόνο κομμάτι του προεμμηνορησιακού σύνδρομου (PMS) ταλαιπωρεί σε μηνιαία συχνότητα πολλές από εμάς. Άλλοτε λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα το μήνα και τη διάθεση που έχουμε, οι πόνοι ή κράμπες μας ταλαιπωρούν και κάνουν τη καθημερινότητα πιο δύσκολη.

Προσωπικά έχω υποφέρει πολύ, σε παλιότερες περιόδους της ζωής μου, σε βαθμό που ότι κι εάν έκανα ή όπου κι αν βρισκόμουν έπρεπε να γυρίζω σπίτι άμεσα. Επιτέλους μετά τη γέννηση του γιού μου έχει ηρεμίσει η κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως με έχει εγκαταλείψει η αδιαθεσία εντελώς.

Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια τα αιθέρια έλαια για να αντιμετωπίσω τον πόνο, την αδιαθεσία που νιώθω τα δύο πρώτα 24ωρα. Γενικά βρίσκω ότι έχουν μια χαλαρωτική δράση στη διάθεση μου.

Για να φτιάξουμε ένα μείγμα που θα μας βοηθήσει να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε τους πόνους χρειαζόμαστε αιθέρια έλαια που έχουν καλή αντισπασμωδική, αντιφλεγμονώδη και ηρεμιστική δράση. 

Μπορείς να φτιάξεις ένα μείγμα βάση της συνταγής που προτείνω ή να πάρεις έτοιμο το μείγμα Muscle Ease που είναι αποτελεσματικό και στους πόνους περιόδου και τις κράμπες.

Έλαιο για μυικούς πόνους και PMS

Blend για πόνους περιόδου

  Χρήση: με το μείγμα κάνουμε μασάζ στη κοιλιά, 2 με 3 φορές την ημέρα. Μπορούμε να αρχίσουμε δύο μέρες πριν τη περίοδο και να συνεχίσουμε κατά τις πρώτες μέρες που έχουμε τα επίπονα συμπτώματα. ~ Βρείτε όλη τη γκάμα των αιθέριων ελαίων μας εδώ – amamelis.eu/collections/aitheria-elaia και διαβάστε για τις ιδιότητες τους.

  ---

  Κανε εγγραφη στο newsletter της Amamelis

  Αν σου αρέσει να χρησιμοποιείς αιθέρια έλαια για την φροντίδα της επιδερμίδας σου και γενικά για την ευεξία σου τότε σε προσκαλώ να έρθεις στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter. Θα λαμβάνεις ένα email κάθε εβδομάδα με ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

  Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


  0 σχόλια

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους