Καλάθι αγορών

Αρωματοθεραπεία για συναισθηματική δύναμη & σταθερότητα

Δημοσιεύτηκε από την Kiki Kaloudi στις
Αρωματοθεραπεία για συναισθηματική δύναμη & σταθερότητα - Amamelis Aromatherapy Rituals

Κάνε την εγγραφή σου στη λίστα μας!

Η Αρωματοθεραπεία προσφέρει βοήθεια να αντιμετωπίσουμε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μέσα από τα φυσικά αρώματα των αιθέριων ελαίων. Μπορεί να γίνει ένας έμπιστος οδηγός και σύντροφός όπου μας συνοδεύει παντού. Σε αυτό το μείγμα θα χρησιμοποιήσουμε τις ενεργειακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, όπου θα μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε συναισθηματική διαύγεια, δύναμη και σταθερότητα.

Επίσης το άρωμα των αιθέριων ελαίων έχει εξισορροπητική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαλογισμό. [Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία εδώ.]

Έχω επιλέξει να χρησιμοποιήσω 3 αιθέρια έλαια, το Λιβάνι, τον Κέδρο και το Περγαμόντο. Το Λιβάνι προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Boswellia carterii και ιστορικά έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους πολιτισμούς  στο διαλογισμό, σε θυμίαμα, σε τελετουργίες και για ενεργειακή προστασία.

Οι ρητίνες θρέφουν και επουλώνουν τα δέντρα από τα οποία προέρχονται, κι αυτή τους η δράση περνάει και σε εμάς, στο ενεργειακό & στο φυσικό επίπεδο . Θεωρούνται βάλσαμα για την ψυχή και υποστηρίζουν ταξίδια εσωτερικής φύσης. Το Λιβάνι πιο ειδικά έχει την ιδιότητα να ηρεμεί τη σκέψη, το μυαλό και να προάγει τη συναισθηματική ανάρρωση (από έντονα και τραυματικά συναισθήματα).

Ο Κέδρος μας χαρίζει το αιθέριο έλαιο από το ξύλο του κορμού του . Ο κορμός είναι αυτός που στηρίζει, και στέλνει την τροφή στα κλαδιά, φύλλα και άνθη. Εάν νιώθουμε την ενέργεια μας διασκορπισμένη τότε το άρωμα από αιθέρια έλαια όπως ο Κέδρος μας βοηθούν να νιώσουμε περισσότερο στο κέντρο μας. Συγκεκριμένα ο Κέδρος αυξάνει την αντοχή και την αυτοπεποίθηση μας σε απαιτητικές περιόδους στη ζωή μας.

Τα αιθέρια έλαια που προέρχονται από φρούτα/καρπούς των δέντρων, όπως είναι το Περγαμόντο διαθέτουν μια ανυψωτική και καθαριστική δράση. Τα φρούτα αποτελούν τους προστάτες και φροντιστές των σπόρων του φυτού, και είναι γεμάτα από την ενέργεια του ήλιου μας! Έτσι συναισθηματικά μας ανεβάζουν τη διάθεση, καθαρίζουν & φέρνουν τη δική του φρέσκια ενέργεια. Τα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προαγωγή έμπνευσης,  χαράς,  δημιουργικότητας,  έκφρασης και ανακούφισης. 

Φτιάχνουμε το μείγμα με αιθέρια έλαια

Η συνταγή είναι για μια ποσότητα 10ml, σε γυάλινο μπουκαλάκι με roll-on,  ώστε να μπορείς να το απολαμβάνεις & να το χρησιμοποιείς εύκολα και άμεσα ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού.

Συνταγή

Το άρωμα του είναι καταπληκτικό, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Ήταν μια πραγματικά ευχάριστη αρωματική έκπληξη! Εάν το δοκιμάσεις θα χαρώ να μου πεις τη γνώμη σου.

Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


0 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους