Με κάθε προϊόν που αγοράζεις, εμείς προσφέρουμε 0,10 ευρώ στη crowdfunding καμπάνια της WοΤ για την υλοποίηση ενός εργαλείου ενδυνάμωσης γυναικών!
Καλάθι αγορών

Πόνοι περιόδου και αιθέρια έλαια

Δημοσιεύτηκε από τον admin στις
Πόνοι περιόδου και αιθέρια έλαια - Amamelis Aromatherapy Rituals
Οι πόνοι περιόδου ένα μόνο κομμάτι του προ-εμμηνορησιακού σύνδρομου (PMS) ταλαιπωρεί σε μηνιαία συχνότητα πολλές από εμάς. Άλλοτε λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα το μήνα και τη διάθεση που έχουμε οι πόνοι ή κράμπες μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Προσωπικά έχω υποφέρει πολύ σε παλιότερες περιόδους της ζωής μου, σε βαθμό που ότι κι εάν έκανα ή όπου κι αν βρισκόμουν έπρεπε να γυρίζω σπίτι. Επιτέλους μετά τη γέννηση του γιού μου έχω ηρεμήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως με έχει εγκαταλείψει η αδιαθεσία εντελώς, απλά κάνω υπομονή και έχω μια συνέργεια αιθέριων ελαίων μαζί μου που με βοηθάει. Παρακάτω προτείνω 2 συνταγές/συνέργειες αιθέριων ελαίων από 2 αρωματοθεραπευτές, τον Dominique Baudoux και την Ιωάννα Σερβίτη. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε άλλα αιθέρια να τσεκάρετε τις ιδιότητες τους, π.χ. στη περίπτωση μας χρειαζόμαστε αντισπασμωδικές, αντιφλεγμονώδη, ηρεμιστικές και καταυναστικές ιδιότητες.

Συνέργεια για πόνους περιόδου 1

Συνέργεια για πόνους περιόδου 2

Χρήση: με το μείγμα κάνουμε μασάζ στη κοιλιά, 2 με 3 φορές την ημέρα. Μπορούμε να αρχίσουμε 2 μέρες πριν τη περίοδο και να συνεχίσουμε κατά τις πρώτες μέρες που έχουμε τα επίπονα συμπτώματα. ~ Βρείτε όλη τη γκάμα των αιθέριων ελαίων μας εδώ – amamelis.eu/aitheria-elaia και διαβάστε για τις ιδιότητες τους.

Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση