Καλάθι αγορών

4 Μείγματα Αιθέριων Ελαίων σε Roll-on που θα λατρέψεις!

Δημοσιεύτηκε από την admin στις
4 Μείγματα Αιθέριων Ελαίων σε Roll-on που θα λατρέψεις! - Amamelis Aromatherapy Rituals
Είναι γνωστή η θεραπευτική επιρροή των αιθέριων ελαίων στο σώμα μας αλλά και στη διάθεση μας. Πιστεύω πως τα αρώματα των φαρμακευτικών/αρωματικών φυτών δεν είναι τυχαία, όπως βέβαια τίποτα δεν συμβαίνει απλά στη φύση. Ο λόγος ύπαρξης τους πρωτίστως υπηρετεί τα φυτά αλλά και τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη, μέσα σε αυτά και τον άνθρωπο. Αυτή η γνώση φυσικά δεν είναι καινούργια, ίσως είναι λιγάκι ξεχασμένη. Γνωρίζουμε από ιστορικά στοιχεία ότι όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν το άρωμα για θρησκευτικές τελετές, για να διώξουν αρρώστιες και να προσκαλέσουν καλή ενέργεια στο χώρο τους.  Τα αιθέρια έλαια στις μέρες μας, μαζί με άλλες εναλλακτικές & ολιστικές θεραπείες έρχονται στο προσκήνιο, απαντώντας στην ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για κατανόηση του εαυτού του και την λειτουργία της αυτοθεραπείας. Δουλεύοντας με τα αιθέρια έλαια και τους πελάτες μου τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζω μια ανάγκη απλούστευσης στη χρήση τους. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν διαθέτουν το χρόνο και την όρεξη να μάθουν πως να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και ταυτόχρονα με ασφάλεια.  Προτιμούν όταν τους δίνω ένα προϊόν που χρειάζονται, με σαφείς οδηγίες για την άμεση χρήση του.  Συνδυάζοντας και το δικό μου όνειρο, που είναι να φέρω σε επαφή ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μου με την αρωματοθεραπεία, δημιούργησα 4 μείγματα.  4 καινούργια μείγματα αιθέριων ελαίων, για την αντιμετώπιση διαφορετικών συναισθηματικών αναγκών, συσκευασμένα στην πρακτική & εύχρηστη συσκευασία roll-on.

Γιατί Roll-on;

Όπως ανέφερα και παραπάνω ήθελα κάτι εύχρηστο, που θα μπορούσα να το έχω πάντα μαζί μου και που θα μου άρεσε η παρουσία του και εφαρμογή του.  Το γυάλινο μπουκαλάκι με roll-on ήταν ότι έπρεπε! Η εφαρμογή είναι απολαυστική, καθώς η σωστή ποσότητα του προϊόντας χαιδεύει την επιδερμίδα, δίχως να υπάρχει κίνδυνος να χυθεί περισσότερη ποσότητα. Το έλαιο βάσης που επιλέξα 'με κλειστά μάτια' για τα roll-ons, λόγω της ανώτερης ποιότητας αλλά της συμβατότητας με την επιδερμίδα είναι το βιολογικό Jojoba. Απορροφάτε γρήγορα στο δέρμα δίχως να αφήνει λιπαρότητα.

Να σου συστήσω την ...

ΑΣΤΕΡΟΠΗ Μείγμα αρωματοθεραπείας για διαλογισμόΑΣΤΕΡΟΠΗ - Περιέχει αιθέρια έλαια από ρητίνες όπως το Λιβάνι, το Έλεμι και το Μύρο μαζί με άλλα εξαιρετικά αποστάγματα που μας παρέχουν στήριξη σε στιγμές ταραχής και συναισθηματικής υπερδιέγερσης. Το μείγμα "ΑΣΤΕΡΟΠΗ" δημιουργήθηκε ως ένας οδηγός για το διαλογισμό αλλά και για τη καθημερινότητα, που μας επαναφέρει σε ισορροπία όταν νιώθουμε την ενέργεια μας διασκορπισμένη και τη σκέψη μας συγκεχυμένη. Εισπνέοντας το άρωμα, νιώσε την αναπνοή σου να γίνεται πιο αργή και βαθιά, και την προσοχή να επιστρέφει μέσα σου.[Αγορά στο eShop]   ΓΑΛΗΝΗ Roll-on για χαλάρωση & de-stressΓΑΛΗΝΗ - Το μείγμα προσφέρει χαλάρωση & ηρεμία, είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή το βράδυ πριν τον ύπνο.  Κάνε ένα μικρό διάλειμμα μέσα στην ημέρα σου, πάρε 2-3 βαθιές αναπνοές και εφάρμοσε λίγο από το μείγμα στο εσωτερικό των καρπών σου. Εισέπνευσε το άρωμα αργά & νιώσε την αλλαγή. Χρησιμοποίησε το όποτε το έχεις ανάγκη. Περιέχει αιθέρια έλαια όπως η Λεβάντα, το Νερολί, το Περγαμόντο κ.α. [Αγορά στο eShop]     ΕΡΑΤΩ - Την κύριαρχη θέση στο μείγμα έχει το απόλυτο (absolute) Τριαντάφυλλο Δαμασκού που μας στηρίζει, προσφέροντας επούλωση στην καρδιά μας, ιδιαίτερα εάν έχουμε πληγωθεί και δυσκολευόμαστε να το ξεπεράσουμε. Το μείγμα αρωματοθεραπείας ΕΡΑΤΩ συνδυάζει αιθέρια έλαια που "εμπνεύουν" το αίσθημα της αγάπης (να λάβουμε & να προσφέρουμε), της τρυφερότητας και της αποδοχής του εαυτού μας. [Αγορά στο eShop] ΦΑΙΔΡΑ - Το μείγμα αυτό, έχει κύριο σκοπό να σου ανεβάσει τη διάθεση! Ένας χορός από αιθέρια έλαια θα σε αγκαλιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις τη δόνηση σου. Αρνητικές σκέψεις όπως θλίψη, συνεχής αυτο-κριτική και μειωμένη αυτοπεποίθηση οδηγούν σε χαμηλές δονήσεις στο σώμα μας και επηρεάζουν άμεσα τη διάθεση. Αιθέρια έλαια όπως το Γιασεμί, το Νερολί και τα εσπεριδοειδή χρησιμοποιούνται για να νιώσουμε ανάλαφρα, ξεδιαλύνουν τις σκέψεις και καταπραϋνουν την καρδιά. Ανάλογα με τη πρόθεση σου, μπορεί η "ΦΑΙΔΡΑ" να σε οδηγήσει και στη δημιουργικότητα και έμπνευση. [Αγορά στο eShop] Έχεις χρησιμοποιήσει αιθέρια έλαια για να επηρεάσεις τη διάθεση σου; Θα χαρώ να μοιραστείς μαζί μας στα σχόλια την δική σου εμπειρία!  
Δωρεάν eBook με συνταγές αρωματοθεραπείας
Εάν σε ενδιαφέρουν τα αιθέρια & τα φυτικα έλαια και δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένη/ος στο newsletter μας, μπορείς να κάνεις γρήγορα την εγγραφή σου για να λαμβάνεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και επίσης θα σου στείλω ΔΩΡΕΑΝ ένα eBook με χρήσιμες συνταγές καθημερινής Αρωματοθεραπείας! 🙂

Πάτησε στο σύνδεσμο για να συμπλήρωσεις τη φόρμα, (με το όνομα & το email σου), ολοκλήρωσε την εγγραφή σου και σύντομα θα λάβεις στο email σου το eBook ΔΩΡΕΑΝ

Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση